Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Νέα "Νέα Πορεία" !!!

Αγαπάμε να σχολιάζουμε τα σενάρια με υποψήφιους για υποψηφιότητες, σε δήμους, περιφέρειες και όπου αλλού, όμως αυτό καταλήγει να είναι κάτι περισσότερο από σενάριο. Κι αυτό γιατί ο πρωταγωνιστής του σεναρίου παρουσιάζει πολλά από τα γνωρίσματα που έχει ένας σωστός Σωτήρας!

Το χλευάζουν οι δεξιοί, βρίσκουν"ράμματα για τη γούνα του" οι αριστεροί και οι πασόκοι δεν ξεχνούν την προδοσία του πριν 3,5 χρόνια (γι' αυτό και ακόμα δεν έχει πάρει το χρίσμα...). Πραγματικά ουδείς προφήτης στον τόπο του, όμως ο Χρήστος Καραφουλίδης επιθυμεί να ανατρέψει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.
Στην δεύτερη παρουσία του ενώπιον της κάλπης για τον δημαρχιακό θώκο, ζητά και πάλι την ψήφο των κατερινιωτών. Όπως λένε όμως οι φήμες, ούτε τους μαθητές του θα έχει μαζί του, αλλά ούτε και τους πάλαι ποτέ συνοδοιπόρους του... Και κάποιοι εξακολουθούν να μην τον συμπαθούν, παρά το ό,τι δείχνει το σθένος και είναι έτοιμος να παλέψει εναντίον όλων για το καλό της πόλης!
(Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη προεκλογική καμπάνια του. Εφόσον ξεκινήσει και νέα καμπάνια, θα βρούμε μαζί τις διαφορές!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου