Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη η χάρη της δημοτικής μας αρχής!!! (έξι στρέμματα με το συμπάθιο)




Μια ακόμα απόφαση που δημιουργεί έριδες και αντιδράσεις πήρε προσφάτως ο δήμος Κατερίνης, παραχωρώντας δωρεάν την πλήρη κυριότητα αγροτεμάχιο εμβαδού 6.183 τ.μ. της κτηματικής περιφέρειας Χράνης στον Ι.Ν.  Αγίας Ειρήνης εντός του οποίου είναι κτισμένη η εκκλησία της Παναγίας.
Η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη κι αυτό όχι γιατί δεν είναι όλοι οι δημοτικοί μας σύμβουλοι θεοφοβούμενοι, αλλά γιατί δεν δικαιολογείται η ανάγκη μιας τέτοιας κίνησης. Όπως αναφέρει η προσφυγή που κατέθεσε ο Αντώνης Μάντζιος "η απόφαση δεν έχει την ειδική αιτιολογία που προβλέπει ο νόμος ενώ από πουθενά δεν προκύπτει η εκπλήρωση σπουδαίου κοινωφελούς σκοπού που επιτυγχάνεται με την παραχώρηση του ως άνω αγροτεμαχίου στην εκκλησία  που να συνδέεται μάλιστα με την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, σπουδαίος σκοπός  που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν παραχώρηση κυριότητας δημοτικής έκτασης".
Μαζί με αυτόν την καταψήφισαν οι Νίκος Μηλιώτης, Χρήστος Καραφουλίδης και Γιώργος Κοκκαβίδης. Τώρα το αν θα πέσει φωτιά να τους κάψει ή τι θα απογίνει με τα αιωνόβια δέντρα που βρίσκονται εντός της έκτασης, ρωτήστε καλύτερα τους εμπνευστές αυτής της ενέργειας, κάτι περισσότερο θα ξέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου